Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home NAE Congres 2024

NAE Congres 2024

Donderdag 21 november organiseert de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE) opnieuw een congres voor professionals, ervaringsdeskundigen, betrokkenen en andere belangstellenden. Het congres vindt plaats in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle.

Het thema voor deze dag is ‘Eetstoornissen in Beweging’. Hier zullen we letterlijk, de rol van beweging bij eetstoornissen en bij de behandeling, en figuurlijk, interessante bewegingen binnen het eetstoornisveld, bij stilstaan. We nodigen u van harte uit mee te bewegen met ons interactieve programma.

Programma
Dit jaar hebben we een programma ontworpen om u actief bij het thema ‘Eetstoornissen in Beweging’ te betrekken. Gedurende de dag zullen vooraanstaande gastsprekers vanuit diverse expertises het centrale thema belichten. Daarnaast bieden we ook dit jaar weer verschillende workshops aan waarvoor u zich kunt inschrijven. U kunt zich voor maximaal 2 workshops inschrijven, met elk een duur van 60 minuten. Naast de workshops kunt u zich laten inspireren door een verscheidenheid aan wetenschappelijke posters. De dag zal centraal worden afgesloten en natuurlijk nodigen we u van harte uit voor de borrel. De precieze invulling van deze dag zal later bekend worden gemaakt.

Kosten
  • Deelnemer NAE lid (€ 270,00)
  • Deelnemer geen NAE lid (€ 325,00)
  • Workshopdocenten leden 50% tarief (€ 135,00)
  • Workshopdocenten niet leden 50% tarief (€ 162,50)
  • Poster presentatoren NAE lid (€ 220,00)
  • Poster presentatoren geen NAE lid (€ 275,00)
  • Studenten (op vertoon studentenpas) (€ 55,00)
  • Cliënten (€ 30,00)
  • Naastbetrokkenen (alleen in combinatie met cliënt) (€ 55,00)

Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Vragen
Heeft u vragen over het congres, dan kunt u deze stellen via congres@naeweb.nl

Call for abstracts

Kennis delen? Dien abstract in voor een workshop of posterpresentatie!
Het congres ‘Eetstoornissen in Beweging’ is een uitgelezen kans om niet alleen kennis op te doen, maar ook uw kennis over eetstoornissen te kunnen delen. Dit kan in de vorm van een workshop en/of een posterpresentatie. Je wordt uitgenodigd om een link te leggen tussen de workshop en het thema ‘Eetstoornissen in Beweging’.

Geïnteresseerd? U kunt vanaf nu uw abstract indienen via de bijbehorende formulier hieronder en stuur deze retour naar congres@naeweb.nl.

Wie heeft de beste presentatie?
Ook dit jaar reikt de NAE een prijs uit aan de onderzoeker met de beste posterpresentatie. Genomineerden mogen hun poster presenteren op de dag van het congres. De winnaar zal worden gekozen aan de hand van de stemmen van bezoekers en de beoordeling van de jury. De winnaar zal aan het eind van de dag bekend worden gemaakt.

Let op! U kunt uw voorstel voor een workshop tot en met 24 mei indienen. De inzendtermijn voor de onderzoeksposters loopt tot 2 september.

Klik hier voor de Call for abstracts
Klik hier voor de Richtlijnen workshops & posters 2024
Klik hier voor Formulier A_abstracts workshops 2024
Klik hier voor Formulier B_abstracts posterpresentatie 2024