Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home World Eating Disorders Action Day (WEDAD)

Gepubliceerd op 05/02/2021

Image

2 juni, World Eating Disorders Action Day

Op 2 juni wordt jaarlijks de World Eating Disorders Action Day (WEDAD) georganiseerd. Op deze dag vinden over de hele wereld activiteiten plaats, voor en door mensen met een eetstoornis, naastbetrokkenen en professionals.

Zo’n 200 organisaties vanuit meer dan 45 landen zullen tijdens WEDAD ‘21 activiteiten organiseren en op social media actief zijn met als doel het vergroten van het inzicht dat eetstoornissen een ernstige ziekte is, die te behandelen is. Tijdens WEDAD verenigen allen zich die te maken hebben met eetstoornissen. Of je nou behandelaar, patiënt of naastbetrokkene bent.

Voorafgaand aan en op 2 juni roepen we alle deelnemers op om paars te dragen en hiervan uitingen via social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn te delen.

#Showyourpurple

Via onderstaand formulier kunt u paarse WEDAD-shirts bestellen ad. € 13,99 / stuk excl. bezorgkosten*. Om eenheid en verbinding uit te stralen, en als bijdrage aan de organisatie van bovengenoemd evenement, vragen wij jullie, om WEDAD t-shirts aan te schaffen.

Contact

#SamenInGesprek

Dit jaar willen we graag de drempel verlagen om met elkaar in gesprek te gaan. Door middel van zelf-ontworpen ansichtkaarten gaan wij in gesprek. Jij ook?

“Ik wil dat je weet dat…”

Bestel nu een setje ansichtkaarten en stuur ze aan jouw moeder, vader, dochter of zoon. Of misschien wel jouw beste vriend of vriendin; wat wil jij vertellen?

 

Een donatie doen?

De WEDAD-activiteiten, zoals de NAE Socialwalk en de Livestream zijn afhankelijk van subsidies, fondsen en donaties. Draagt u dit een warm hart toe, en wilt u een donatie doen? Daar zijn wij heel erg blij mee.

Wilt u een donatie doen? Dan kunt u mailen naar socialwalk@naeweb.nl voor meer informatie.