Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home World Eating Disorders Action Day (WEDAD)

Op 2 juni wordt jaarlijks de World Eating Disorders Action Day (WEDAD) georganiseerd. Op deze dag vinden over de hele wereld activiteiten plaats, voor en door mensen met een eetstoornis, naastbetrokkenen en professionals. Zo’n 200 organisaties vanuit meer dan 45 landen zullen tijdens WEDAD activiteiten organiseren en op social media actief zijn met als doel het vergroten van het inzicht dat eetstoornissen een ernstige ziekte is, die te behandelen is. Tijdens WEDAD verenigen allen zich die te maken hebben met eetstoornissen. Of je nou behandelaar, patiënt of naastbetrokkene bent. Voorafgaand aan en op 2 juni roepen we alle deelnemers op om paars te dragen en hiervan uitingen via social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn te delen. #Showyourpurple

Gepubliceerd op 05/02/2021

Image

Kom jij ook naar Sonsbeekpark in Arnhem?

Na twee jaar online komen wij eindelijk weer bijeen in Sonsbeekpark in Arnhem!

Wij kijken er naar uit om weer met iedereen samen te zijn, of je nu behandelaar, cliënt of naastbetrokkene bent; we komen samen omdat je eetstoornissen niet in je eentje hebt en kunt behandelen.

We verzamelen met z’n allen bij de Molenplaats, Sonsbeekpark.
Het programma start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Gedurende het programma zullen diverse bijdragen te horen zijn. Ervaringsverhalen, zang en sprekers uit het veld zullen een bijdrage leveren. Uiteraard gaan we weer gezamenlijk wandelen tijdens de SocialWalk, waarbij we als een paars lint door Sonsbeekpark lopen om op een positieve manier aandacht te vragen voor eetstoornissen.

Op een rijtje:

  • Deelname-kosten bedragen € 19,95 per persoon. Hiervoor ontvang je naast deelname aan het programma ook een paars WEDAD-shirt. Met jouw deelname draag je bij aan de organisatie van deze dag.
  • Heb je al een shirt van vorige jaren? Dan kun je deelnemen voor € 4,99
  • Kun je niet komen, maar wil je wel laten zien dat je de WEDAD steunt? Schaf dan een shirt aan voor € 14,99

Wil je een bestelling doen? Fijn! Via onderstaand formulier kun je jouw deelname en bestelling meteen in orde maken. Op 2 juni ligt de bestelling voor je klaar.

Voor NAE-lidinstellingen:
Bestellingen sturen wij desgewenst naar de locatie(s) van de instelling. Stuur een email aan wedad@weet.info en vermeld duidelijk welke instelling en welke locatie inclusief adres, de naam van de tekenbevoegde en emailadres, wat je wilt bestellen (bij shirt; vermeld duidelijk de maten). Wij zorgen voor een verzamelfactuur die aan genoemd emailadres wordt verzonden.

#SamenInGesprek en #ShowYourPurple

Ook dit jaar willen we weer de drempel verlagen om met elkaar in gesprek te gaan. Door middel van zelf-ontworpen ansichtkaarten gaan wij in gesprek. Jij ook?

“Ik wil dat je weet dat…”

Bestel nu een setje ansichtkaarten en stuur ze aan jouw moeder, vader, dochter of zoon. Of misschien wel jouw beste vriend of vriendin; wat wil jij vertellen? Voor € 4,95 heb je al 4 kaarten, inclusief paarse enveloppen. Te bestellen via Proud2Bme

Koop een vlag! Een vlag kost slechts € 24,95. Hiermee kun jij op een positieve manier aandacht besteden aan eetstoornissen en bied je steun aan de client, naasten en behandelaren; een eetstoornis heb en behandel je namelijk niet in je eentje. Dat moet je samen doen!

Een donatie doen?

De WEDAD-activiteiten, zoals de NAE Socialwalk en de Livestream zijn afhankelijk van subsidies, fondsen en donaties. Draagt u dit een warm hart toe, en wilt u een donatie doen? Daar zijn wij heel erg blij mee.

Wilt u een donatie doen? Dan kunt u mailen naar wedad@weet.info voor meer informatie.

Registreer direct!

#WedadWeVerbondenZijn

WEDAD_Registratie voor deelname 2 juni

Registreer hier jouw deelname en bestel het paarse WEDAD-shirt in de gewenste maat. Deze ligt klaar op 2 juni in Sonsbeekpark, Arnhem.
  • Uw gegevens

  • Hidden
    Geef hierboven aan welke maat WEDAD-shirt klaargelegd kan worden
    Geef hierboven aan welke maat WEDAD-shirt we naar je op kunnen sturen
  • Factuuradres