Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home Nieuws NAE Congres 2024 indienen call for abstracts is verlengd

Gepubliceerd op 23/05/2024

Indienen Call for abstracts NAE-Congres 2024 is verlengd naar 31 mei 2024

 

Kennis delen? Dien abstract in voor een workshop of posterpresentatie!

Het congres ‘Eetstoornissen in Beweging’ is een uitgelezen kans om niet alleen kennis op te doen, maar ook uw kennis over eetstoornissen te kunnen delen. Dit kan in de vorm van een workshop en/of een posterpresentatie. Je wordt uitgenodigd om een link te leggen tussen de workshop en het thema ‘Eetstoornissen in Beweging’.

Geïnteresseerd? U kunt vanaf nu uw abstract indienen via het bijbehorende formulier op de website van de NAE en stuur deze retour naar congres@naeweb.nl. Op website vindt u ook de richtlijnen voor de abstracts.

Wie heeft de beste presentatie?
Ook dit jaar reikt de NAE een prijs uit aan de onderzoeker met de beste posterpresentatie. Genomineerden mogen hun poster presenteren op de dag van het congres. De winnaar zal worden gekozen aan de hand van de stemmen van bezoekers en de beoordeling van de jury. De winnaar zal aan het eind van de dag bekend worden gemaakt.

Let op! U kunt uw voorstel voor een workshop tot en met 31 mei indienen. De inzendtermijn voor de onderzoeksposters loopt tot 2 september.

Klik hier om naar de website te gaan.