Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home Nieuws Ankie Roedelof, ontvanger NAE-Scholarship

Gepubliceerd op 21/08/2023

ICED 2023, de ‘International Conference on Eating Disorders’, vond plaats van 1-3 juni 2023 te Washington, DC. Het was een bijzondere editie, want met bijna 1000 deelnemers uit 24 landen werd het 30-jarig jubileum gevierd. Donderdag 1 juni om 8.00 uur werd ICED 2023 geopend door de ‘president’ van de AED (Academy for Eating Disorders), Jennifer Thomas, die naast haar staat van dienst tevens ervaringsdeskundig is. Sandra Mulkens en Karen Jennings-Mathis waren voor deze editie de co-chairs (voorzitters) van de wetenschappelijke congrescommissie en zij waren verantwoordelijk voor het congresthema en het inhoudelijke programma – samen met de 10-koppige congrescommissie. Aan deze zeer internationaal samengestelde commissie nam ook 1 Nederlandse deel (Alexandra Dingemans).

Klik hier om verder te lezen.