Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home Nieuws Programmadag PsyQ Eetstoornissen donderdag 19 mei 2022

Gepubliceerd op 11/04/2022

Programmadag PsyQ Eetstoornissen donderdag 19 mei 2022

‘Me, myself.. and my client’

Tijd om elkaar weer te ontmoeten en aandacht en voeding te geven aan onszelf. Een dag waarin we onszelf als behandelaar centraal willen stellen. We werken vaak heel hard voor en met onze cliënten, maar lopen we daarbij onszelf niet af en toe voorbij? Kortom; de blik naar binnen en zicht krijgen op onze eigen valkuilen en patronen.

Verder ruimte voor verdieping: wat te doen bij chronische eetstoornissen of mensen waarbij een cure behandeling niet aanslaat? En hoe zit dat met autisme en eetstoornissen? Kijk hier een gesprek mee met een ‘echte’ cliënt.

Locatie: De Witte Vosch te Utrecht

Georganiseerd door PsyQ Nederland in samenwerking met Eetstoornis Experts Netwerk (Youz, PsyQ, Emergis).

Klik hier voor registratieformulier

Uitnodiging Programmadag Eetstoornissen PsyQ 19 mei 2022