Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home Nieuws Save the Date: WEDAD

Gepubliceerd op 11/01/2024

Sonsbeekpark te Arnhem

2 juni 2024 is het weer zo ver: World Eating Disorder Action Day (WEDAD). Een bijzondere middag in Arnhem om meer aandacht te vragen voor eetstoornissen en de impact hiervan op zowel de persoon als naasten. De WEDAD is een dag waarop de focus ligt op verbinding, het delen van ervaringen en het bieden van hoop en steun.

We hebben een gevarieerd aanbod performers en een mooie markt waarbij we aandacht geven aan alle eetstoornissen en alle vormen van eetproblematiek. Tijdens deze dag willen we laten zien dat een eetstoornis meer is dan het gemiddelde beeld dat we vaak in de media zien.

De WEDAD is voor iedereen toegankelijk, die op de één of andere manier met eetproblemen te maken heeft. Of je nu zelf worstelt met eten, naaste bent of hulpverlener, het maakt niet uit. Het is een dag waarop verbinding centraal staat, want je hoeft het niet alleen te doen en herstellen doe je samen!

Hopelijk zien we je op 2 juni!