Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home Nieuws WEDAD 2023

Gepubliceerd op 16/02/2023

Image

Een eetstoornis heb en behandel je niet in je eentje. Dat moet je samen doen!

Daarom komen wij ook dit jaar weer bijeen in Sonsbeekpark in Arnhem!

Wij kijken er naar uit om weer met iedereen samen te zijn, of je nu behandelaar, cliënt of naastbetrokkene bent; we komen samen omdat je eetstoornissen niet in je eentje hebt of kunt behandelen.

#WEDADWeVerbondenZijn

Het programma start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Gedurende het programma zullen diverse bijdragen te horen zijn. Ervaringsverhalen, zang en sprekers uit het veld zullen een bijdrage leveren. Uiteraard gaan we weer gezamenlijk wandelen tijdens de Socialwalk, waarbij we als een paars lint door Sonsbeekpark lopen om op een positieve manier aandacht te vragen voor eetstoornissen. Gedurende de Socialwalk gaan we samen in gesprek met de deelnemers.

Wat kan een NAE lidinstelling doen?

#ShowYourPurple

Kom samen naar Arnhem! Met behandelaren, cliënten en naastbetrokkenen. Ga in gesprek met collega’s van andere instellingen, leer van elkaar en voel je verbonden.

Verbind en huur een stand voor slechts € 99,95 en ga met de deelnemers op een informele manier in gesprek.

Laat Nederland paars kleuren op 2 juni. Wordt uw locatie ’s nachts verlicht? Vraag de collega’s van de facilitaire afdeling om er een paars spotje in te draaien.

Schaf WEDAD-shirts aan voor uw medewerkers en plaats voorafgaand en op 2 juni foto’s op social media, zoals ons Instagramkanaal @WEDADNederland. Op dit kanaal is op 2 juni het programma ook live te volgen. Kijk samen met de cliënten.

Koop een vlag! Een vlag kost slechts € 24,95. Hiermee kun je op een positieve manier aandacht besteden aan eetstoornissen en bied je steun aan de client, naasten en behandelaren; een eetstoornis heb en behandel je namelijk niet in je eentje. Dat moet je samen doen!