Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home Nieuws Nederland kleurt paars, doet u met ons mee?

Wereldeetstoornisdag; Wat kun je doen?

Gepubliceerd op 05/05/2022

Image

Kleur ook paars!

Op 2 juni wordt jaarlijks de World Eating Disorders Action Day (WEDAD) georganiseerd. Op deze dag vinden over de hele wereld activiteiten plaats, voor en door mensen met een eetstoornis, naastbetrokkenen en professionals.

Zo’n 200 organisaties vanuit meer dan 45 landen zullen tijdens WEDAD ‘22 activiteiten organiseren en op social media actief zijn met als doel het vergroten van het inzicht dat eetstoornissen een ernstige ziekte is, die te behandelen is. Tijdens WEDAD verenigen allen zich die te maken hebben met eetstoornissen. Of je nou behandelaar, patiënt of naastbetrokkene bent.

Voorafgaand aan en op 2 juni roepen we alle deelnemers op om paars te dragen en hiervan uitingen via social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn te delen.

#Showyourpurple

 

 

World Eating Disorders Action Day (WEDAD)

Registreer hier direct als deelnemer en bestel het WEDAD-shirt in de gewenste maat

#WedadWeVerbondenZijn