Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home Nieuws 2 juni, World Eating Disorders Action Day

Geef ook uiting aan WEDAD en bestel nu alvast paarse vlaggen!

Gepubliceerd op 16/04/2022

Image

World Eating Disorders Action Day ’21

Ook dit jaar geven wij weer aandacht aan de World Eating Disorders Action Day. Hou de nieuwsberichten hiervoor goed in de gaten.

Goed voorbereid zijn?

Wij hebben een beperkte voorraad WEDAD-vlaggen. Bestel nu een WEDAD-vlag en geef kleur aan 2 juni! Door in het hele land paarse uitingen te organiseren willen wij duidelijk maken dat je niet alleen staat, of je nu zelf een eetstoornis hebt, of iemand met een eetstoornis behandelt. We doen het samen, en wij zijn één; een kleur, iedereen gelijk.

Voor slechts € 24,95* heeft u al een vlag in huis. Een of meerdere vlaggen bestellen? Stuur een email aan socialwalk@naeweb.nl

*excl bezorgkosten

Image

Kom ook naar Sonsbeekpark op 2 juni, registreer jouw deelname hieronder!

Kom ook op 2 juni, samen met jouw cliënten en hun naasten, naar Sonsbeekpark in Arnhem. Waarom? Een eetstoornis heb en behandel je niet in je eentje. Daarom komen we samen en lopen we als een paars lint door Sonsbeekpark. Om aan iedereen duidelijk te maken dat we elkaar nodig hebben. Elkaar kunnen versterken. De handen ineen (moeten) slaan.

#WedadWeVerbondenZijn