Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home Nieuws Gratis webinar over eetstoornissen en ASS

Gratis webinar over eetstoornissen en ASS

Gepubliceerd op 24/03/2022

Het aantal jongeren met een eetstoornis is tijdens de coronapandemie toegenomen. Het aantal aanmeldingen en ook de ernst en complexiteit van de zorgvraag is gestegen. Met name de vragen rondom passende hulp voor jongeren met een eetstoornis en (kenmerken van) ASS zijn opvallend hoog.

Accare organiseert daarom met ondersteuning van Akwa GGZ een gratis webinar over eetstoornissen en ASS op donderdag 7 april van 16.00 tot 18.00 uur.

Annelies Spek, Jolanda Wielemaker en Marijn Nijboer delen hun kennis van en ervaring met diagnostiek, oorzaken, preventie en behandeling van eetstoornissen en ASS. Ook wordt een casus besproken en kijkers kunnen vragen stellen. Het webinar is alleen live te volgen en kan niet worden teruggekeken.

Aanmelden en meer informatie