Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home Nieuws ProudFunding

Elke bijdrage telt

Gepubliceerd op 06/10/2021

Image

Juist in de snelle en veranderlijke online wereld is het belangrijk dat onze online interventies makkelijk te vinden én makkelijk in gebruik zijn. Als het gaat om anonieme E-Health, vormen bereikbaarheid, toegankelijkheid en professionaliteit de sleutel tot de doelgroep.

We streven naar een doelbedrag van 110.000 euro om het grootste gratis, anonieme hulpplatform voor iedereen met een eetstoornis toekomstbestendig te maken.

Waarom het ongelooflijk belangrijk is om daar een steentje aan bij te willen dragen?

Omdat E-Health op dit moment belangrijker is dan ooit: er zijn lange wachtlijsten voor andere hulp, terwijl eetstoornissen toenemen sinds corona.

Omdat alle misverstanden over eetstoornissen ons ziek houden.

Omdat het over meer gaat dan eten.

Omdat je bij Proud2Bme ervaart dat je er niet alleen voor staat en laagdrempelig in contact komt met ervaringsdeskundigen, lotgenoten én professionals.

Elk bedrag telt en brengt ons dichter bij ons doel en bij wat de doelgroep op dit moment nodig heeft. Ook het uitzetten van deze actie in je eigen netwerk is ontzettend waardevol voor ons.

Vergeet de Rewards niet!

Voor een donatie vanaf 5 euro zijn wij je eeuwig dankbaar.

Elke donatie van 10 euro of meer belonen we met een persoonlijke link om achtergronden te downloaden voor je smartphone, laptop en/of tablet. Exclusief ontworpen door Esther Verschoor.

Elke donatie van 50 euro of meer belonen we daarnaast met een link naar een speciale bedankvideo.

De eerste vijftig donaties van 150 euro of meer belonen we met een exclusief ontworpen zeefdruk (per post), gemaakt door Sanne Boekel.

Elke donatie van 1000 euro of meer krijgt een plek op onze Wall of Fame!

Alles op een rijtje:
Doelbedrag: 110.000 euro
Looptijdproudfunding: 6 oktober – 3 november

Link naar de proudfunding