Veel gezocht: registreren, contact, over ons

Home NAE Congres 17-11-2022

‘GISTEREN, VANDAAG en MORGEN’

Gepubliceerd op 04/04/2022

Image

NAE Congres, 17 november 2022

Donderdag 17 november 2022 organiseert de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE) opnieuw een congres voor professionals, ervaringsdeskundigen, betrokkenen en andere belangstellenden.

Het congres vindt plaats in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Tijdens deze dag staan we stil bij de ervaringen van gisteren, de kennis van vandaag en de ontwikkelingen van morgen.

Ochtendprogramma
Tijdens het plenaire ochtendprogramma zullen de sprekers ieder vanuit hun eigen invalshoek stilstaan bij het thema; Professor dr. Pauline Jansen (‘Gisteren’; vroege voorspellers van later eetgedrag), dr. Anouk Keizer (‘Vandaag’; affective touch), professor dr. Jim van Os (‘Morgen’; de nieuwe GGZ).

Middagprogramma
Na de gezamenlijke lunch start het middagprogramma. Je vult de middag naar eigen wens in. Uit het aanbod van workshops kiest u er twee uit waaraan u wilt deelnemen. Iedere workshop duurt 60 minuten. Na de workshops ontmoeten we elkaar weer in de grote zaal om de dag plenair af te sluiten met professor dr. Tim Walsh en professor dr. Wijbrand Hoek. Zij zullen de verbinding leggen tussen het verleden en de toekomst (‘Learning from the past for the future of eating disorders’).

Meer informatie over het programma en aanmelding volgt.

Kennis delen? Dien abstract of posterpresentatie in

Het congres ‘Gisteren, Vandaag en Morgen’ is een dag waarop u niet uitsluitend kennis opdoet, maar ook kunt delen. Wilt u niet alleen als bezoeker, maar óók als presentator deelnemen door een workshop te geven of onderzoek te presenteren? Dat kan. Voor iedere workshop geldt dat er een link naar (een deel van) het thema ‘Gisteren, Vandaag en Morgen’ moet worden gemaakt. Vanaf nu kunt u uw abstract indienen. Download hieronder het bijbehorende formulier en stuur deze retour naar congres@naeweb.nl.

Wie heeft de beste presentatie?Ook dit jaar reikt de NAE een prijs uit aan de onderzoeker met de beste onderzoekspresentatie. Gedurende de dag kunnen deelnemers van het congres op genomineerde onderzoekers stemmen.

Let op! De inzendtermijn voor de onderzoeksposters loopt tot 9 september.

Het indienen van een abstract workshop is niet meer mogelijk.

Download hier de richtlijnen voor abstracts workshop en posters.
Download hier het formulier voor het indienen van de poster.